Gratis bezorging
Lees verder
Zorgvuldig verpakt
Lees verder
Eenvoudig betalen
Lees verder
Hoogwaardige kwaliteit
Lees verder

Aanduiding borden
voor jouw organisatie

aanduidingsbordje maatwerk WC Kunst van Metaal

Duidelijke aanduiding borden en bewegwijzering op maat voor bedrijven!

Bij Kunst van Metaal begrijpen we het belang van duidelijke aanduidingsborden en bewegwijzering in verschillende gebouwen, zoals verenigingen, scholen, utiliteitsgebouwen en sportclubs. Deze visuele hulpmiddelen zorgen voor een georganiseerde en efficiënte omgeving.

Of het nu gaat om het vinden van specifieke ruimtes, het volgen van de juiste route of het markeren van trappen, liften en toiletten, onze aanduidingsborden en bewegwijzering bieden een heldere navigatie voor iedereen. Ontdek de mogelijkheden bij Kunst van Metaal voor bewegwijzering op maat voor bedrijven.

Optimaliseer de gebruikerservaring met aanduidingsborden en bewegwijzering!

Aanduidingsborden en bewegwijzering spelen een cruciale rol in het sturen van bezoekersstromen en het optimaliseren van de gebruikerservaring in bedrijven en openbare ruimtes. Ze bieden essentiële informatie, zoals de locatie van toiletten, trappen, liften en lokaalnummers. Onze op maat gemaakte aanduidingsborden en bewegwijzering zorgen voor een veilige en comfortabele omgeving, waar mensen gemakkelijk hun weg kunnen vinden.

Bij Kunst van Metaal bieden we maatwerk, zodat jouw aanduidingsborden en bewegwijzering perfect passen bij de stijl en uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Bovendien kunnen we verlichting integreren in de borden voor optimale zichtbaarheid, zelfs in omgevingen met weinig licht.

Geen klanten maar fans 💛

Technische Commissie
Technische Commissie
Maatwerk
Lees verder
Super mooi op maat gemaakt kunstwerk met verlichting. Helemaal zoals gevraagd. Hele duidelijke beschrijving over t ophangen. Echt t geld waard.
Mark Boots
Mark Boots
Maatwerk
Lees verder
Super mooi resultaat!! Logo laten maken voor op de wand. Jongens dachten goed mee en kwamen zelfs vooraf met voorbeelden zodat je kon zien hoe het er in het echt uitziet. Zeer goeie kwaliteit en top service!
Thijs Mul
Thijs Mul
Maatwerk
Lees verder
Meerdere ontwerpen via deze toppers laten maken zeker een cadeautip! Wij waren onwijs blij met de service en ze denken met alles mee. Bedankt mannen!!
Maaike Raadsheer
Maaike Raadsheer
Maatwerk
Lees verder
Voor ons zelf een eigen ontwerp laten maken. De communicatie hierover verliep soepel en helder en de prijs viel zeker niet tegen! Zeker aan te raden als je een echt persoonlijk, one of a kind kunstwerk van staal wilt hebben. Wij raden deze (web)winkel zeker aan!
Kiki Borst
Kiki Borst
Maatwerk
Lees verder
Erg blij met mijn opmaat gemaakte silhouet. Joey en Stef hebben mij goed geholpen en de juiste adviezen gegeven om het product nog completer te maken. Nogmaals bedankt!
Thijs Mul
Thijs Mul
Maatwerk
Lees verder
Meerdere ontwerpen via deze toppers laten maken zeker een cadeautip! Wij waren onwijs blij met de service en ze denken met alles mee. Bedankt mannen!!
Plein Feest
Plein Feest
Maatwerk
Lees verder
Wat een prachtige uitstraling zo, mede dankzij het meedenken van de mannen. Uitstekende service🙌🏻 Heren bedankt!
Vorige
Volgende

Aanvraag indienen

Mail naar info@kunstvanmetaal.nl met jouw vraag of vul onderstaand formulier in. We bellen je terug op een voor jou geschikt moment.

AANDUIDINGSBORDEN OF BEWEGWIJZERING VOOR BEDRIJVEN

Bij Kunst van Metaal begrijpen we hoe belangrijk duidelijke aanduidingsborden en bewegwijzering zijn voor verenigingen, scholen, utiliteitsgebouwen en sportclubs. Deze visuele hulpmiddelen spelen een essentiële rol in het bieden van een georganiseerde en gestroomlijnde omgeving. Of het nu gaat om het vinden van een specifieke ruimte, het volgen van de juiste route of het markeren van trappen, liften of toiletten, aanduidingsborden en bewegwijzering zorgen voor een efficiënte navigatie voor iedereen. Heb jij bewegwijzering voor bedrijven nodig? Vraag gerust naar de mogelijkheden bij Kunst van Metaal.

OPTIMALISEER DE GEBRUIKERSERVARING

Bewegwijzering in bedrijven en openbare ruimtes speelt een cruciale rol in het sturen van de bezoekersstromen en het optimaliseren van de ervaring van de gebruikers. Het biedt essentiële informatie, zoals de locatie van toiletten, trappen, liften en lokaalnummers. Daarnaast kunnen pijlen en aanwijzingen naar belangrijke faciliteiten ervoor zorgen dat mensen zich veilig en comfortabel voelen in een gebouw. Bij Kunst van Metaal begrijpen we dat elk bedrijf, elke vereniging en elke school uniek is, en daarom bieden wij aanduidingsborden en bewegwijzering op maat aan. Onze expertise stelt ons in staat om aanduidingsborden en bewegwijzering te creëren die volledig aan jouw wensen voldoen. Bovendien begrijpen we dat sommige omgevingen vragen om extra stevigheid. Daarom bieden we hufterproof bordjes aan, ideaal voor toepassingen in gymzalen of scholen waar duurzaamheid van groot belang is.

VEILIGHEID IN IEDERE RUIMTE

Bij Kunst van Metaal is maatwerk de standaard. We bieden een breed scala aan lettertypes en kleuren, zodat jouw aanduidingsborden en bewegwijzering perfect passen bij de stijl en uitstraling van jouw bedrijf of organisatie. Daarnaast kunnen we ook verlichting integreren in de borden. Verlichte aanduidingsborden trekken de aandacht en zorgen voor optimale zichtbaarheid, vooral in omgevingen met weinig licht. Bovendien kunnen we de verlichting in verschillende kleuren leveren, waardoor je de mogelijkheid hebt om de sfeer en het karakter van jouw ruimte te benadrukken.

BEWEGWIJZERING VOOR BEDRIJVEN NODIG?

Naast traditionele materialen bieden we ook de mogelijkheid om aanduidingsborden en bewegwijzering te vervaardigen uit cortenstaal. Cortenstaal heeft niet alleen een unieke en esthetische uitstraling, maar is ook duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt het een ideale keuze voor buitentoepassingen, waar het bestand moet zijn tegen verschillende weersomstandigheden. Wil je hier alles over weten? Neem dan contact op. Je kunt ons zowel telefonisch als per e-mail benaderen, maar een bericht achterlaten via het contactformulier mag ook. Tot ziens!

Meer van Kunst van Metaal

Naast traditionele materialen zoals cortenstaal, biedt Kunst van Metaal ook maatwerk in maatwerk, bedrijfslogo’s, sleutelhangers, en huisnummers. Voor meer informatie, neem contact op via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Tot ziens!