Gratis bezorging
Lees verder
Zorgvuldig verpakt
Lees verder
Eenvoudig betalen
Lees verder
Hoogwaardige kwaliteit
Lees verder

Meer over Kunst van Metaal

METAALKUNST OP MAAT GEMAAKT

Ben je op zoek naar unieke wanddecoratie die de uitstraling van je interieur naar een hoger niveau tilt? Of misschien wil je een op maat gemaakt kunstwerk van staal dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren. Dan ben je bij Kunst van Metaal aan het juiste adres. Als toonaangevend bedrijf in metaalkunst bieden wij een breed scala aan metalen wanddecoratie en op maat gemaakte kunstwerken die je interieur transformeren en je eigen persoonlijkheid weerspiegelen. Onze passie ligt in het creëren van hoogwaardige wanddecoratie van de beste kwaliteit staal. Elk stuk dat we maken, is gemaakt met vakmanschap en aandacht voor detail. We bieden zowel op voorraad zijnde wanddecoratie als op maat gemaakte ontwerpen, zodat je altijd een keuze hebt die bij je past.

DAT IS EEN MOOI STAALTJE KUNST

Wat maakt staal zo bijzonder? Staal is een duurzaam en veelzijdig materiaal dat bekend staat om zijn kracht en robuustheid. Het biedt een solide basis voor onze metalen kunstwerken en zorgt voor een langdurige schoonheid. Bovendien is staal verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, waardoor je eindeloze mogelijkheden hebt om je creatieve visie tot leven te brengen. Bij Kunst van Metaal gaan we een stap verder om ervoor te zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze unieke verwerking omvat het poedercoaten van de wanddecoratie twee keer, waardoor een duurzame en slijtvaste afwerking ontstaat die bestand is tegen de tand des tijds. Bovendien gebruiken we staal van 3 mm dikte, in plaats van de gangbare 2 mm die vaak door onze concurrenten wordt gebruikt. Dit resulteert in een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid van onze kunstwerken.

ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Naast wanddecoratie bieden we ook op maat gemaakte rvs sleutelhangers aan, voorzien van bijvoorbeeld een logo of tekst. Deze stijlvolle sleutelhangers zijn niet alleen praktisch, maar dienen ook als een geweldig relatiegeschenk of promotiemateriaal voor je bedrijf. Bovendien kunnen we aanduidingsborden op maat maken voor diverse toepassingen, ideaal voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen en utiliteitsgebouwen. Of je nu een huisnummer of een naambord voor aan je woning wilt laten maken, wij kunnen het voor je realiseren met behulp van staal, rvs of cortenstaal voor een unieke uitstraling. Voor bedrijven bieden we ook gevelborden aan die geproduceerd kunnen worden in verschillende maten, metalen en kleuren.

JOUW CONCEPT LATEN UITWERKEN?

Bij Kunst van Metaal geloven we in het vinden van creatieve oplossingen en streven we naar volledige klanttevredenheid. Of je nu op zoek bent naar een metaalkunst voor je woning, een opvallend gevelbord voor je bedrijf, of een unieke sleutelhanger als relatiegeschenk, wij staan klaar om aan al je wensen te voldoen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden in kaart te brengen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar, maar een bericht achterlaten via ons contactformulier mag natuurlijk ook. Heel graag tot ziens!